Κέντρο Υγείας

Το ιατρικό μας κέντρο έχει τη δυνατότητα και είναι πλήρως εξοπλισμένο ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες.

Εσωτερικές
Υπηρεσίες

Για τα επείγοντα περιστατικά υπάρχουν οι υποδεικνυόμενες εγκαταστάσεις για την αντιμετώπιση των απαραίτητων απαιτήσεων κάθε περίπτωσης. Προσφέρουμε πλήρως οργανωμένο τμήμα που μπορεί να αντιμετωπίσει μικροχειρουργικές επεμβάσεις και άλλους τραυματισμούς όπως ορθοπεδικά περιστατικά.

Επίσης είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε παθολογικό περιστατικό, έχοντας δυνατότητα υποστήριξης οξυγόνου, ενδοφλέβια θεραπεία, απλές εξετάσεις αίματος και ούρων, εμβολιασμούς, καθαρισμό αυτιών, εξαγωγές αγκαθιών αχινών κ.λπ. Καλύπτουμε όλες τις ηλικιακές ομάδες και είμαστε έμπειροι σε παιδιατρικές περιπτώσεις στην πλειονότητα των οποίων φροντίζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος πλήρως και αποτελεσματικά.

Όλα τα παραπάνω διαχειρίζονται από το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό μας στη βάση της πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο υπάρχει περαιτέρω κάλυψη από ειδικευμένους γιατρούς για κάθε περίπτωση που είναι εξωτερικοί συνεργάτες μας ή με εισαγωγή σε ιδιωτική κλινική ή δημόσιο νοσοκομείο πάντα μετά από υπόδειξη του θεράποντος ιατρού.

Εξωτερικές
Υπηρεσίες

Επισκέψεις σε Ξενοδοχεία

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν επίσης ασθενείς εκτός των εγκαταστάσεων μας σε περίπτωση που δεν είναι σε θέση να επισκεφθούν τα γραφεία μας σε ωράριο 24/7. Κατόπιν αιτήματος με τη γραμματεία ή στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι γιατροί μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε ξενοδοχείο ή να δώσουν τις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές για τα επείγοντα περιστατικά.

Μεταφορά

Οι ασθενείς έχουν επίσης τη δυνατότητα να μεταφερθούν σε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο με τα οποία έχουμε εποικοδομητική συνεργασία.

Σε περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη για φυσικοθεραπευτικές μεθόδους έχουμε συνεργασία με φυσικοθεραπευτήριο, το οποίο βοηθά αποτελεσματικά στη θεραπεία και αποκατάσταση των ασθενών μας.

Επιπλέον όσον αφορά τα ορθοπεδικά περιστατικά μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα ενοικίασης ή προσφοράς αναπηρικών αμαξιδίων, πατερίτσες ή άλλου ορθοπεδικού εξοπλισμού είτε από εμάς είτε από τα ιατρικά καταστήματα με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Extras

Τέλος, η συνεργασία μας με τα διαγνωστικά κέντρα προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης αιματολογικών ή άλλων εξετάσεων πέρα από τις απλές εξετάσεις που κάνουμε στις εγκαταστάσεις μας, ώστε να έχουμε πλήρη και λεπτομερή εικόνα της κατάστασης όπου χρειάζεται για να δοθεί η καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Διαχείριση

Μιλάμε :

Υπηρεσίες

Το τμήμα διαχείρισης είναι ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 9.00 έως τις 00.00, βοηθώντας τους ασθενείς σε όλα τα θέματα που αφορούν τη συνολική διαδικασία, από την κράτηση του ραντεβού μέχρι την επικοινωνία με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Επικοινωνία

Βοηθά τους ασθενείς σε θέματα επικοινωνίας με τις ασφαλιστικές τους εταιρείες, ξενοδοχεία ή ταξιδιωτικά γραφεία όποτε είναι απαραίτητο.

Ιατρικό Αρχείο

Τηρεί ιατρικό αρχείο και μπορεί να το αντιμετωπίσει ανά πάσα στιγμή για να εκδώσει όλα τα κατάλληλα έγγραφα που θα βοηθήσουν τον ασθενή να αντιμετωπίσει τις ασφάλειές του ή ακόμα και να τον βοηθήσει να έχει μια ασφαλή πτήση επιστροφής στο σπίτι (ιατρικές εκθέσεις, τιμολόγια, έντυπα κατάλληλα για πτήση και τα λοιπά)