Ιατρείο

Το ιατρείο μας έχει τη δυνατότητα και είναι κατάλληλα εξοπλισμένο έτσι ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες α΄βαθμιας ιατρικής περίθαλψης.

Υπηρεσίες
Εσωτερικού Χώρου

Όσον αφόρα στα έκτακτα περιστατικά έχει τις ενδεικνυόμενες εγκαταστάσεις ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εκάστου περίθαλψης. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο χώρο για μικροχειρουργικά περιστατικά καθώς και την αντιμετώπιση άλλων κακώσεων, όπως ορθοπεδικά.

Επίσης είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε κάθε περιστατικό που άπτεται της παθολογίας ,έχοντας τη δυνατότητα παροχής οξυγόνου, ενδοφλέβιας θεραπείας στα πλαίσια του επείγοντος, απλών εξετάσεων αίματος και ούρων, εμβολιασμοί, καθαρισμός αυτιών και άλλα. Καλύπτουμε όλες τις ηλικιακές ομάδες, ενώ έχουμε εμπειρία στα παιδιατρικά περιστατικά τα οποία και στις περισσότερες των περιπτώσεων αντιμετωπίζουμε πλήρως και επαρκώς.

Όλα τα παραπάνω διαχειρίζονται από το ιατρικό και παραϊατρικό μας προσωπικό στη βάση της α΄βαθμιας περίθαλψης, εφόσον όμως κριθεί αναγκαίο υπάρχει περαιτέρω ιατρική κάλυψη με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι είναι εξωτερικοί μας συνεργάτες, ή με την εισαγωγή του ασθενούς σε κλινική ή νοσοκομείο πάντα κατόπιν γνωμάτευσης του γιατρού.

Υπηρεσίες
Εξωτερικού Χώρου

Επισκέψεις σε Ξενοδοχεία

 Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται και εκτός των χώρων μας, παρέχοντας στήριξη και περίθαλψη σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα. Κατόπιν συνεννοήσεως με τη γραμματεία ή και στα τηλέφωνα ανάγκης κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι γιατροί μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν κατοίκον επισκέψεις ή να προχωρήσουν στις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές για την αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών.               

Μεταφορά

Παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του ασθενή σε ιδιωτική κλινική ή δημόσιο νοσοκομείο εφόσον κριθεί απαραίτητο μια και υπάρχει αγαστή συνεργασία και με τους δυο φορείς υγείας.

Σε περιστατικά που άπτονται φυσιοθεραπευτικών μεθόδων υπάρχει συνεργασία με φυσιοθεραπευτικό κέντρο, το οποίο συνδράμει αποτελεσματικά στη θεραπεία και την αποθεραπεία των ασθενών μας.

Ακόμα στα ορθοπεδικά περιστατικά παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης ή παραχώρησης αναπηρικής καρέκλας ή άλλου ορθοπεδικού υλικού από συνεργαζόμενα καταστήματα ιατρικού εξοπλισμού.

Extras

Τέλος η συνεργασία μας με διαγνωστικά κέντρα παρέχει τη δυνατότητα στους ασθενείς για την πραγματοποίηση αιματολογικών ή άλλων εξετάσεων περάν των απλών που πραγματοποιούνται στο χώρο μας ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης και εμπεριστατωμένη εικόνα για το κάθε περιστατικό.

Administration

Μιλάμε :

Υπηρεσία

 Η γραμματεία λειτούργει καθόλη τη διάρκεια της μέρας από τις 9 το πρωί ως τις 12 το βράδυ, εξυπηρετώντας τους ασθενείς σε οτιδήποτε αφόρα από την οργάνωση του ραντεβού ως και τη διεκπεραίωση με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Επικοινωνία

Παρέχει στους ασθενείς κάθε βοήθεια σχετικά με την επικοινωνία με την ασφάλεια τους, ξενοδοχείο ή τουριστικό πρακτορείο εφόσον παραστεί ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Ιατρικό Αρχείο

Τηρεί τους ιατρικούς φάκελους και ανατρέχει σε αυτούς ανά πάσα στιγμή και εκδίδει όλες τις απαραίτητες βεβαιώσεις που θα βοηθήσουν τον ασθενή να συνδιαλαγει με την ασφάλεια του ή ακόμα και για να έχει μια ασφαλή επιστροφή στη χωρά του, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.